Ingredients:
1 kg kycklingbröst
1/4 cup mjöl
1/2 tsp Svart peppar
1 Tbsp Olja
1/2 cup Soja
4Tbsp Risvinäger
1-2 Tbsp Honung
2 Tbsp Råsocker
2 Vitlöksklyftor hackade
1 tsp Riven ingefära(mald om man inte har)
1/4-1/2 tsp Chiliflakes eller chili beroende på hur hett man vill ha
1/2 cup Cashewnötter
Tillredning
Kombinera mjöl och peppar i en stor plastpåse.
Lägg kyckling och skaka så att kyckling täcks med mjölblandning.
Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme. Bryn kyckling ca 2 minuter på varje sida.
Placera kycklingen i Crock Potten.
Kombinera soja, vinäger, socker, honung, vitlök, ingefära och pepparflingor i liten skål, häll jämnt över kycklingen.
Koka på låg under 3 till 4 timmar. Lägg cashewnötter och rör om.
Servera över ris eller nudlar.
1Cup = ca 2.5dl
Tbsp = msk
tsp = tsk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar